پانل های استرامیت

کد آگهی : 1959

Print
1791 رتبه بندی این مطلب:
1/5

امروزه طیف گسترده ای از مصالح در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد که با توجه به ظاهر و ویژگی های فیزیکی دسته بندی می شوند. اخیرا استفاده از مصالح بوم آورد مورد توجه بسیاری از طراحان و معماران قرار گرفته است. چرا که مهم ترین ویژگی آن در دسترس بودن متریال بوده و هروقت بنا نیاز به بازسازی و تعمیر داشت نگرانی وجود ندارد. همچنین در مقایسه با مصالح فراوری شده، آسیب کمتری به محیط زیست می زنند. پانل های استرامیت نیز جزو همین مصالح محسوب می شوند به طوری که حدود 50 سال پیش مردم سوئد به دلیل کمبود انرژی و افزایش تقاضا، روش ساخت پانلهای استرامیت را با استفاده از کاه ابداع کردند و در قرن بیست و یکم انقلابی در ساخت و سازه های زیست محیطی برپا کردند. این تکنولوژی به مرور زمان اصلاح و تکمیل گردید و امروزه جایگاه و نقش خود را به عنوان یک عامل موثر و تنظیم کننده در جلوگیری از اتلاف انرژی در دنیا پیدا نموده است. این پانلها از نظر میزان مقاومت در برابر آتش سوزی، تاثیرات مخرب آب و هوایی، ممانعت از آلودگی های صوتی و سرعت نصب و کاربری در شرایط بسیار مطلوب و برتری نسبت به دیگر سازه های مشابه قرار دارد. لذا امروزه درخواست برای استفاده از این کالا به عنوان وسیله ای ارزان، مطمئن و مقاوم جهت احداث انواع ساختمان ها تحت هر شرایط اقلیمی روز افزون گردیده است.
این پانلها با روكش پلاستر به مدت يك ساعت در برابر حرارت 1000 درجه سانتی گراد كاملا مقاوم می شوند و قادرند فشاری معادل 500 كيلوگرم بر متر مربع را تحمل کنند.
ازديگرمزايای پانل های استراميت قابليت اجرای هرگونه مصالح تزيينی وساختماني مثل رنگ آميزی، نصب كاغذديواری، كاشی، سراميك و.... برروی آن و همچنين قابليت برش درجهات مختلف می باشد. این متریال جایگزین مناسبی برای چوب و جلوگیری از تخریب جنگلها به شمار می رود و قابل ذکر است که شرایط اقلیمی بر سرعت اجرا تاثیری نخواهد داشت و در هر زمان، مکان و فصلی قابل نصب و اجرا است.
و به دلیل اینکه مرحله ی گچ و خاک از اجزای این نوع  ساختمانها حذف می شود؛ زمان اجرای پروژه حدود 56 درصد کاهش میابد.
نصب پانل ها به این صورت است که از گوشه ی ساختمان شروع می شود تا استحکام لازم را به ساختمان در حال احداث منتقل کند، سپس پانلها با اتصالات پیچی (یا جوشکاری) از دو طرف به یکدیگر متصل و بسته می شوند.
پانل های استرامیت

مشخصات فیزیکی پانلهای استرامیت

- عرض پانل: ۱۲۰ سانتیمتر(ثابت)
- طول پانل قابل برش: تا۳۶۰ سانتیمتر
- ضخامت پانل: ۵۲ میلیمتر و ۵۸ میلیمتر
- وزن مخصوص: ۳۵۰ کیلوگرم در هر مترمکعب (تقریبی)
- وزن هرمترمربع: ۲۰ کیلو گرم (تقریبی)
- ضریب هدایت حرارت: ۱۱/۰ ( w/m.k)
- مقاومت حرارتی: ۵۳/۰ (m2.k/w)
- شاخص عایق صوتی هوا: 54 دسی بل
- عایق رطوبتی: 10-12%
- مقاومت فشاری: حدود نیم تن بر متر مربع
پانل های استرامیت

سایرمشخصات:

- نصب سریع
-  سبک و سازگار با محیط زیست
- عایق حرارتی و صوتی
- مقاوم در برابر آتش
- مقاوم در برابر زلزله
- مقاومت بالا نسبت به وزن کم
- محصول کاملا طبیعی
- مقاوم در برابر آفات
- اتصالات یکپارچه، گیردار و قابل اطمینان
- صرفه جویی در هزینه ی پی سازی و اسکلت ساختمانهای بلند مرتبه
- صرفه جویی در فضا
- 100 درصد قابل بازیافت
- کاهش وزن بتن و آهن مصرفی به میزان 36 تا 56 درصد
- صرفه جویی در انرژی گرمایی 56 درصد و سرمایی 16 درصد
- کاهش قیمت در واحد سطح
- بالا بودن کیفیت تولید
- حذف نیروی کاری غیر متخصص
- نسبت بار وارده به هر دیوار از نیروی مقاوم آن کمتر است
- دارای استحکام کششی بالاو مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه
پانل های استرامیت

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر