معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد: ...

کد آگهی : 14081

Print
464 رتبه بندی این مطلب:
5/0
نام معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:تخفیف صدور پروانه در بافت فرسوده تا ۱۰۰ درصد
نوع محصول-خدمات تکنوساخت, اخبار, اجاره مسکن در تهران, اجاره مسکن ارزان در تهران, اجاره بهای مسکن در تهران, اجاره مسکن تهران, اجاره خانه حیاط دار در تهران, اجاره بهای مسکن, اجاره مسکونی تهران, اجاره خانه در تهران, اجاره مسکن روزانه تهران, اجاره خانه غرب تهران, اجاره خانه غرب, اجاره خانه قدیمی در تهران, اجاره نامه م

طبق گزارش تکنوساخت (Technosakht.com و به نقل از پایگاه خبری وزارت راهمحمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با حضور در برنامه زنده "تیتر امشب" شامگاه گذشته شبكه خبر، جزئیات طرح اقدام ملی تولید مسکن را که احداث۴۰۰ هزار واحد مسکونی طی امسال و سال آتی است، تشریح کرد.

محمودزاده گفت: در طرح اقدام ملی تولید مسکن ۴۰۰ هزار واحد مسکونی برای گروه های متوسط و کم درآمد احداث می شود.

معاون مسکن و ساختمان واگذاری زمین در طرح اقدام ملی تولید مسکن را سه نوع عنوان کرد و افزود: واگذاری ۹۹ ساله زمین برای شهرهای کوچک و گروه‌های کم‌درآمد است که براساس آن، متقاضی هیچ وجهی برای زمین پرداخت نمی‌کند. نوع دوم واگذاری زمین برای پروژه‌های مشارکتی است که تعداد و مقیاس آن محدود و برای دهک‌های بالا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی نوع سوم واگذاری زمین و احداث مسکن را در اقدام ملی تولید مسکن، قیمت تمام شده برشمرد و گفت: عمده طرح اقدام ملی بر اساس قیمت تمام شده ساختمان و قیمت اقساطی بلندمدت و میان مدت زمین طراحی شده است.

وی درعین حال از ارایه سه نوع تسهیلات در طرح اقدام ملی تولید مسکن خبر داد و افزود: ارایه تسهیلات با سود ۶ درصد در بافت‌های فرسوده برای افرادی که سپرده بانک مسکن باز کرده‌اند. همچنین ارایه تسهیلات به افرادی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند که این وام هم اکنون علاوه بر خرید به ساخت نیز تعلق می گیرد از دیگر روش های ارایه تسهیلات است.

محمودزاده با اعلام اینکه بر اساس آخرین آمار بانک مسکن، بیش از ۳۵۰ هزار متقاضی در طرح اقدام ملی موعد گرفتن وام مسکن آنها فرارسیده است، نوع سوم ارایه تسهیلات را از محل منابع داخلی بانک‌ها و بانک مسکن اعلام کرد و توضیح داد: تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان است.

وی همچنین شروط طرح اقدام ملی تولید مسکن را نیز اعلام کرد. محمودزاده گفت: بر اساس قانون ساماندهی، قانونگذار چهار شرط برای خانه دار شدن قرار داده است که شامل تاهل، نداشتن سابقه سکونت ملک مسکونی برای سرپرست خانوار و افراد تحت تکفل وی از اول فرودین ۸۴ به بعد، اول انقلاب از هیچکدام از امکانات دولتی از جمله، زمین و یارانه استفاده نکرده باشد، حداقل سابقه پنج سال سکونت در شهر موردتقاضا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه دهک‌های یک، دو و سه مورد هدف اقدام ملی نیست، دهک‌های چهار تا هفت درآمدی را دهک‌های موردهدف طرح اقدام ملی برشمرد.

محمودزاده اعلام کرد: دهک چهار، پنج و شش کارمندان متوسط به بالا و دهک هفت افرادی هستند که مورد هدف طرح اقدام ملی هستند.

وی در عین حال، آورده متقاضیان برای طرح اقدام ملی تولید مسکن را ۳۰ درصد آورده عنوان کرد و گفت: آورده متقاضیان همراه با تسهیلات با توجه به پیشرفت پروژه به سازنده پرداخت می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ثبت نام طرح اقدام ملی را به صورت مرحله ای برشمرد و اعلام کرد: سامانه tem.mrud.ir از ۱۸ آبان فعال شده است. در مرحله اول ثبت نام چهار استانِ سیستان و بلوچستان، قم، خراسان شمالی و خراسان جنوبی ثبت نام می کنند. سه روز کاری بعد استان‌های دوم یعنی کردستان، گلستان و کهگیلویه و بویر احمد و سه روز کاری بعد از آن نیز استان‌های یزد، همدان و چهارمحال و بختیاری ثبت‌نام مسکن طرح اقدام ملی برای آنها انجام می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: ثبت‌نام به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود در این طرح تقاضا محور ثبت‌نام انجام می‌شود. هر استانی سه تا چهار مرحله ثبت نام انجام می‌گیرد.

وی آغاز ثبت‌نام در شهرهای جدید را که مورد هدف کلانشهرها در طرح اقدام ملی است از سه هفته آینده اعلام کرد.

به گفته محمودزاده، سیاست وزارت راه و شهرسازی سوق دادن متقاضیان مسکن در تهران و کلانشهرها به سمت شهرهای جدید است.

وی یادآور شد: برای دهک های اول، دوم و سوم که به عنوان مسکن محرومان شناخت می شود، وزارت راه و شهرسازی، زمین در اختیار نهادهایی همچون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار می‌دهد و دستگاه‌های حمایتی از جمله بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و کمیته امداد امام خمینی نیز کمک می‌کنند.

محمودزاده گفت: بر اساس تفاهماتی که صورت گرفته مقرر شده تا آن دستگاه ها و نهادهای حمایتی سهم آورده را بیاورند. آن طرح جداگانه است و گروه های هدف آن نیز مشخص است که دستگاه های حمایتی باید با آنها همکاری داشته باشند.

امضای تفاهم‌نامه با وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلف برای خانه‌دار کردن اقشار مختلف جامعه

وی اعلام کرد: به غیر از این برنامه، وزارت راه و شهرسازی، تفاهم نامه های را امضا کرده و یا در شرف امضا است که این تفاهم‌نامه‌های با وزارت دفاع برای احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی نیروهای مسلح، با آموزش و پرورش در شرف امضا برای فرهنگیان، با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در شرف امضا برای احداث ۵۰ هزار واحد، با بنیاد مستضعفان در شرف امضا، با وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز تفاهم نامه برای احداث مسکن کارگران در شرف امضا قرار دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تولید مسکن را جریانی دائمی برشمرد و گفت: برای اینکه تولید مسکن به جریانی پایدار تبدیل شود برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدتی در دست طراحی و تدوین قرار دارد.

قرارداد ۱۰۰ پروژه واجدشرایط بافت های فرسوده منعقد شده است

وی در خصوص مطالعات نوسازی بافت‌های فرسوده و محلات هدف طرح اقدام ملی، گفت: حدود ۲۷۰۰ محله مصوب در قریب ۵۴۳ شهر داریم. در برنامه ششم توسعه ۱۳۵ شهر و ۴۸۶ محله توسط قانونگذار تعیین شده تا وزارت راه و شهرسازی برای آنها کار انجام دهد.

محمودزاده با اشاره به اینکه برای محلات طرح‌های تفصیلی وجود دارد تصریح کرد: مشکل این محلات با طرح تفصیلی حل نمی‌شود به همین لحاظ توسط شرکت بازآفرینی شهری که یکی از معاونت‌ها و شرکت‌های وزارتخانه است قراردادهایی برای سالجاری و سال آتی در بودجه دیده شده است که قراردادهای بیش از ۱۰۰ نقطه و محله در سطح کشور که طرح‌های اجرایی و طرح‌هایی که پیوست اقتصادی دارند منعقد شده است و زبده ترین مشاوران در این بخش‌ها فعالیت خود را آغاز کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در اجرای طرح بازآفرینی شهری مطالعات چندجانبه باید انجام شود، گفت: اقدامات وزارت راه و شهرسازی در بافت فرسوده سه دسته است. دسته اول تامین خدمات و زیربناهاست که عدد قابل ملاحظه ای نیز دولت که معادل یکهزار و ۵۰۰ میلیاردتومان به آن اختصاص داده است. دسته دوم نمونه‌سازی است، بدین‌مفهوم جاهایی که دولت زمین دارد نمونه‌های توسعه‌ای ساخته می‌شود در برخی از شهرها اینها به صورت محله‌سازی در حال انجام است.

وی با اعلام اینکه بیش از ۳۰ پروژه نمونه‌ای در بازآفرینی شهری انجام شده یا در حال انجام است، توضیح داد: ۳۰ پروژه نمونه‌سازی در برنامه شرکت بازآفرینی شهری برای سال ۹۸ و ۹۹ تعریف شده است.

محمودزاده دسته سوم اقدامات وزارت راه و شهرسازی در بافت‌های فرسوده را اصلاح بافت‌های فرسوده از محل تسهیلات یارانه‌دار و بسته‌های حمایتی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: کمک خوبی در بافت‌های فرسوده توسط شهرداری‌ها و شوراهای شهر انجام می‌شود که البته مطالبات آن را دولت پرداخت می‌کند و آن هم ارایه تخفیف عوارض صدور پروانه در تهران تا ۱۰۰ درصد است.

محمودزاده میانگین تخفیف صدور پروانه در کشور را ۸۰ درصد عنوان کرد و گفت: اخیرا در هیات پنج نفره استان تهران مصوبه‌ای را گذراندیم تا سازمان نظام مهندسی اعلام کند کسانی که می‌خواهند در بافت فعالیت کنند خدمات مهندسی با ۵۰ درصد تخفیف ارایه شود.

به گفته وی، وام بافت‌های فرسوده وام ترکیبی است بدین‌معنا که برای هر واحد در تهران و کلانشهرها تا ۵۰ میلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی و مابقی تا ۱۰۰ میلیون تومان از منابع داخلی بانک مسکن پرداخت می‌شود که این وام قابل فروش اقساطی نیز هست.

معاون وزیر راه و شهرسازی شرایط اقتصادی کنونی کشور را شرایط دشواری خواند و اعلام کرد: از ابتدای طرح اقدام ملی، سهمیه ۱۰۰ هزار وام که از محل تبصره ۱۸ است، ۲۰ درصد تخصیص یافته است.

محمودزاده یادآور شد: تاکنون حدود ۲۸ هزار واحد از تسهیلات تبصره ۱۸ و صندوق پس انداز مسکن یکم در بافت های فرسوده پرداخت شده است.

وی در پایان تصریح کرد: علاوه بر بانک مسکن، تمامی بانک های موظف شدند تا سقف ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند.

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر