چسب کاشی

جهت کلیه مراحل نصب کاشی و سرامیک محصولات نوین تولید و به بازار عرضه شده است که مزایا و خصوصیات ویژه ای را حاصل می کنند . یکی از مهم ترین مراحل کاشیکاری ، نصب کاشی به سطح زیرآیند می باشد . در روشهای سنتی معمولا از ملاتهای سنتی (ترکیب شن و ماسه و سیمان ) برای کاشیکاری استفاده می شد.ولی امروزه استفاده از ملاتهای سنتی برای نصب کاشی منسوخ شده است و از چسب های ویژه آماده برای نصب کاشی و سرامیک به کف ودیوار استفاده می شود.

کاربرد چسب کاشی

ولی امروزه استفاده از ملاتهای سنتی برای نصیکی از معمول ترین چسب های مورد استفاده برای کاشیکاری ، چسب کاشی خمیری می باشد. چسب کاشی خمیری بر پایه رزین های آکریلیکی ، پودرهای معـدنی و مـواد غلظت دهنـده می باشد . مصرف این محصول علاوه بر نصب سـریع کاشی و کاهش وزن مصالح ساختمانی، مـوجب افزایش فضای داخلی ساختمان نیـز می گردد ، زیـرا در روش های قدیم کاشی به فاصله 4 الی 5 سانتیمتری از دیوار قرار گرفته و پشت آن با دوغاب سیمان پر می گردید،ب کاشی منسوخ شده است و از چسب های ویژه آماده برای نصب کاشی و سرامیک به کف ودیوار استفاده می شود.

طریقه استفاده چسب کاشی

چسب کاشت میلگرد که به چسب کاشت بولت نیز معروف است از مزایای زیادی برخوردار است که استفاده از آن را در ساختماندر صورتی که در استفاده از چسب کاشی ، این محصول به ضخامت 4 الی 5 میل بر روی دیوار پهن می گردد و سپس در زمان کمی کاشی بر روی آن نصب می گردد . چسب کاشی خمیری، محصولی آماده مصرف می باشد و به سادگی با کاردک شانه ای بصورت لایه ای نازک ، روی سطح اجرا شده و کاشی روی آن چسبانده می شود.

مواد تشکیل دهنده چسب کاشی

چسب کاشت میلگرد که به چسب کاشت بولت نیز معروف است از مزایای زیادی برخوردار است که استفاده از آن را در ساختماندررزین امولسیونی موجود در فرمولاسیون تولید چسب کاشی خمیری، موجب افزایش میزان چسبندگی کاشی به سطح شده و علاوه بر آن می تواند موجب ضد آب شدن ملات کاشیکاری شود. این مقوله در کاشیکاری سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه می تواند مانعی برای نفوذ آب به طبقات پایین شود . از طرفی وجود مواد غلظت دهنده در ساختار چسب کاشی خمیری، زمان ژل تایم افزایش یافته و مجال بیشتری برای نصب کاشی در اختیار کاشیکار قرار می دهد.

جستجو در نتایج

بارگذاری...

لطفا چند لحظه صبر کنید


طراحی سایت و پشتیبانی: IRANSITE