همراهان گرامی

تکنوساخت تنها معرف و گرد آورنده لیست شرکت های فعال در هر بخش می باشد، لذا هیچ گونه مسئولیتی در قبال شیوه ی قرارداد، خرید و فروش، نحوه ی انتقال محصول و ... بین شما و تولید کنندگان و فروشندگان و ... ندارد.

 

فوم بتن چیست؟

فوم بتن چیست؟


فوم بتن پوششی است جدید جهت مصارف مختلف در ساختمان که به علت خواص فیزیکی منحصر به فرد خود،کاربردهای زیادی دارد. مزیت اصلی این نوع بتن، بالا بودن نسبت مقاومت به وزن و همچنین پایین بودن ضریب هدایت حرارتی و بالا بودن قابلیت عایق گرما و صدا بودن آن است. این نوع بتن که در کف ساختمان نیز استفاده می شود، از ترکیب سیمان، ماسه بادی، ماسه نرم، آب و فوم( ماده شیمیایی تولید کننده کف) به دست می آید. ماده کف زا در ضمن اختلاط با آب در دستگاه مخصوص، با سرعت زیادی حباب های هوازا تولید نموده و کف حاصل که کاملا پایدار می باشد، در ضمن اختلاط با ملات سیمان و ماسه بادی در دستگاه مخلوط کن ویژه، خمیری روان تشکیل می دهد. همچنین این نوع بتن به صورت درجا با قالب های فلزی یا پلاستیکی قابل استفاده می باشد. این خمیر پس از خشک شدن با توجه به درصد سیمان و ماسه بادی، دارای وزن حجمی از 300 الی 1600 کیلوگرم در مربع خواهد بود. 

تاریخچه فوم بتن:

 بتن سبک هوادار(فوم بتن) از سال 1923 میلادی در کشور آمریکا، هلند و بعدها در کشور آلمان مورد توجه قرار گرفت. توسعه وسیع بتن سبک بنابر نیازمندیهای وسیع آن در پروژه های بزرگ ساختمانی از سال 1980 آغاز گردیدو در این سال شرکت voton با همکاری دانشگاه های آلمان و اروپا و شرکت Aning-Jonson آمریکا استفاده از این محصول را به صورت گسترده در جهان معرفی کرد. امروزه استفاده و بکارگیری بتن سبک یا فوم بتن به عنوان یک متریال سبک و مقرون به صرفه در کشورهای مختلف رایج شده است. فوم بتن در سال 1380 با ساخت کارخانه بلوک clc وارد بازار ایران شد و از چند سال بعد در کف سازی و شیب بندی بام پروژه ها به کار گرفته شد. 

مزایای عمده فوم بتن:

 1.دارای خواص عایق صوتی بسیار بالا 

2.دارای خواص عایق حرارتی بسیار بالا 

3.ایزوله شدن تاسیسات موجود در کف ساختمان 

4.مقاوم در برابر نفوذ آب و یخبندان 

5.قابلیت برش پذیری آسان برای اجرا تاسیسات 

6.قابلیت پمپاژ فوم بتن تا ارتافاع 50 متر 

7.تقریبا 30% ارزانتر از روش سنتی( به دلیل حذف هزینه پوکه معدنی، ماسه، حمل مصالح به طبقات و ... ) 8.سرعا اجرای روزانه 6 برابر بیشتر (400متر مربع) روش سنتی پوکه ریزی ( 70 متر مربع)  

9.مقاومت بالا در برابر شعله مستقیم آتش 

10.بهترین گزینه برای انبوه سازان و بلند مرتبه سازی



Print
ارسال شده: بهمن 2, 1396,
نظرات: 0,
نویسنده: Anonym
تعداد نمایش ها: 3126

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر