سود ۵ تا ۷ برابری برج‌سازها در بازار مسکن

کد آگهی : 14279

Print
529 رتبه بندی این مطلب:
5/0
نام سود ۵ تا ۷ برابری برج‌سازها در بازار مسکن
نوع محصول-خدماتتکنوساخت, مسکن تهران, اجاره مسکن تهران, اخبار مسکن تهران, اخبار مسکن اصفهان, اخبار مسکن مشهد, خبر فوری مسکن, کانال تلگرام اخبار مسکن, خبر فوری مسکن ملی, خرین اخبار مسکن ملی, اخبار مسکن 99, کرونا بر مسکن چه تاثیری می گذارد, تاثیر کرونا بر اقتصاد, قرنطینه و مسکن, مسکن در قرنطینه, سال 99 و کرونا, کرونا

طبق گزارش تکنو ساخت(Technosakht.com) و به نقل ازایسنا :ابوالحسن میرعمادی گفت: برخی افراد هزینه باکلاس بودنشان را می‌پردازند و آن را به جیب سازندگان واحدهای لوکس می‌ریزند. او مدعی است که قیمت زمین را بانک‌ها و سازمان‌های بزرگ، بالا می‌برند. وی می‌گوید کل سرمایه مملکت روی گسل زلزله شمال تهران در حال هزینه شدن است. ‏این کارشناس بیان می‌کند که چند سال قبل چینی‌ها بازار مسکن کانادا را به هم ریختند اما آنجا مسئولان با وضع مالیات بر عایدی املاک، قیمت مسکن را کنترل کردند.

میرعمادی اظهار کرد: هزینه ساخت یک واحد مسکونی استاندارد در تهران حدود ۵ تا ۶ میلیون تومان است که با احتساب قیمت زمین و هزینه انشعابات متری ۹ تا ۱۰ میلیون تومان می‌شود. متاسفانه سرمایه‌گذاران با اضافه کردن تزئینات غیرضروری و لوکس مثل گچ بری، نما، شیرآلات، سرامیک و غیره هزینه‌ها را بالا می‌برند و واحد مسکونی را متری ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان هم می‌فروشند.

دچار انحطاط فرهنگی در ساخت‌وساز شده‌ایم

وی با بیان اینکه ساخت‌وسازهای امروزی در تهران و دیگر کلانشهرهای ایران نوعی ارتجاع و برگشت به عقب است، افزود: انگار ما دچار انحطاط فکری و فرهنگی در ساخت‌وساز شده‌ایم. حتی در شهر قم، بیشتر نماها رومی شده است.

میرعمادی با بیان اینکه امروزه دنیا به سمت احداث بناهای ساده رفته است گفت: آنها با ساده‌ترین فرم و با حذف ظواهر کاذب یک ساختمان شیک، ساده و ارزان قیمت می‌سازند.

ساخت‌وساز دست افراد پولدار است که لوکس می‌سازند و سود خوبی هم می‌برند

این کارشناس معماری و شهرسازی تصریح کرد: ما در علم معماری افراد متخصص، زیاد داریم اما علمشان در حد تئوری باقی مانده و ساخت‌وساز در دست افراد پولدار است که لوکس می‌سازند و سود خوبی هم می‌برند. طبق اصول فنی برای ساختمانهای شهر زلزله خیز تهران، ارتفاع سنگ نما باید ۴ تا ۵ متر باشد. با این خرجهای اضافه که تمام نما را سنگ می‌کنند و پولش را چند برابر از مشتری می‌گیرند، در واقع انگار برای زمین لرزه احتمالی بمب می‌سازند.

زمین را بانک‌ها و سازمان‌های بزرگ، گران می‌کنند

وی با این ادعا که زمین را بانک‌ها و سازمان‌های بزرگ، گران می‌کنند گفت: بانک‌ها باید از یک محلی، بهره‌های ۱۸ درصدی سپرده‌ها را تامین کنند و چه جایی بهتر از املاک و مستغلات؟ عده‌ای سازمان بزرگ و سرمایه‌گذار نیز در حال رواج لوکس‌سازی هستند. مردم هم از فرهنگ غلطی که این گروه‌ها رواج داده‌اند پیروی می‌کنند تا به اصطلاح امروزی باشند.

مردم در کلان شهرها هزینه باکلاس بودنشان را می‌دهند

میرعمادی اظهار کرد: مردم در کلان شهرها هزینه باکلاس بودن شان را می‌پردازند. در شمال تهران انگار مردم مجبور شده‌اند در کوچه‌های باریک و برج‌های بلند زندگی کنند. ساعتها در ترافیک کوچه پس کوچه‌ها می‌مانند تا به دوست و آشنا پز بدهند که در یک منطقه گرانقیمت سکونت دارند. این فرهنگ را چه کسی ترویج می‌کند؟ همان سازمان‌ها و ملاکان بزرگ که تهران را قبله آمال مردم کرده‌اند.

این کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه سرمایه‌های ملی در گسل شمال تهران هزینه می‌شود گفت: اگر خدای نکرده در تهران زلزله بیاید سرمایه مملکت از بین می‌رود. ۴۰ سال پیش در کوچه‌های شمیران می‌توانستیم فوتبال بازی کنیم ولی الان​ به قدری ازدحام خودرو است که اگر کسی با وسیله نقلیه از خانه بیرون بیاید لااقل ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا از پارکینگ وارد کوچه شود و ۲۰ دقیقه هم زمان می‌برد تا به سر خیابان برسد.

به هر قیمتی شده صاحبان خانه‌های قدیمی را اغوا می‌کنند

وی تصریح کرد: برای بساز بفروشها آلودگی هوا، ترافیک، فضای سبز و آینده شهر مهم نیست. آنها به عنوان یک سرمایه‌گذار می‌خواهند سود ببرند و این وظیفه دولت و شهرداری است که جلوی این ماشین پول‌سازی را که در حال بلعیدن درآمد جامعه است، بگیرند. در منطقه ۱ تهران دیگر ویلا و باغی باقی نگذاشته‌اند و به هر قیمتی شده صاحبان خانه‌های قدیمی را اغوا می‌کنند تا خانه شان را بفروشند. باغ را به برج ۳۰ طبقه تبدیل می‌کنند و روی خانه کناری یک سایه ابدی ایجاد می‌کنند.

میرعمادی خاطرنشان کرد: این دوره‌گذار را بسیاری از کلانشهرهای جهان مثل لندن، پاریس و نیویورک طی کرده‌اند ولی آنجا مسئولان شهری با وضع قوانین و مقررات سختگیرانه و استفاده از متخصصان معماری و شهرسازی در یک نقطه جلوی این وضعیت را گرفته‌اند. دولت هم با سیاست‌های مالیاتی، بازار مسکن را کنترل می‌کند. حالا هم زیبایی را به شهر برگردانده‌اند و هم شهر را سکونت پذیر کرده‌اند.

در دوران تراکم فروشی، هر کس زرنگ تر بود ساخت‌وساز کرد

این کارشناس معماری و شهرسازی با بیان اینکه در هر دهه برای تهران یک قانون گذاشتند یادآور شد: یک دهه گفتند که برای بیشتر از ۵ طبقه مجوز نمی‌دهیم؛ دهه دیگر گفتند ۲۰ طبقه بسازید؛ دفعه بعد گفتند ۱۰ طبقه بیشتر نشود! این چه طرح جامع و طرح تفصیلی است؟ در فاصله زمانی که برج‌سازی و تراکم فروشی باب شده بود، هر کس زرنگ تر بود برای خودش مجوز گرفت که حالا وضعیت تهران اینگونه شده است.

افراد غیرمتخصص، بساز و بفروش شده‌اند

وی اظهار کرد: بسیاری افراد از دیگر مشاغل، پول خود را وارد بساز و بفروشی کرده‌اند؛ یک زمین را می‌خرند و به سازنده می‌گویند آن را طبق معماری و طراحی فلان کشور اروپایی بسازد، چون چشمگیر است و مردم بابتش بهتر پول می‌دهند.

به گفته میرعمادی، در شهر تهران هزینه ساخت یک واحد ۱۰۰ متری با مشاعات حدود ۶۰۰ میلیون تومان و سایر هزینه‌ها شامل زمین، مجوز و انشعابات حدود ۴۰۰ میلیون تومان است که در مجموع متری ۱۰ میلیون تومان می‌شود؛ بنابراین قیمت یک واحد ۱۰۰ متری یک میلیارد تومان و یک واحد ۷۰ متری حدود ۷۰۰ میلیون تومان می‌شود که با کمک دولت و ‌بانک‌ها، نیازمندان واقعی مسکن می‌توانند در اقساط بلند مدت با ‌پیش پرداخت حدود ۲۵ درصد صاحب خانه شوند.

کانادا بازار مسکن را با وضع مالیات کنترل کرد

این کارشناس اقتصاد مسکن با تاکید بر لزوم اجرای لایحه مالیات بر عایدی سرمایه و املاک گفت: در کانادا در یک برهه زمانی افرادی از چین و برخی کشورهای آسیایی بازار مسکن را در اختیار گرفتند و قیمت‌ها را روز به روز بالا بردند. دولت متوجه شد که دیگر یک جوان کانادایی با پس انداز خودش نمی‌تواند خانه بخرد؛ بنابراین قانون مالیات بر عایدی املاک را اجرا کردند. گفتند لزومی ندارد که یک فرد چندین واحد مسکونی داشته باشد و اگر بیشتر از یک واحد داشته باشد باید مالیات سنگینی بپردازد.

میرعمادی افزود: کانادا با وضع مالیات بر خانه‌های دوم و بیشتر، قیمت مسکن را پایین آورد. بسیاری دیگر از کشورهای توسعه یافته هم این روش را اجرا کردند و موفق شدند. ما هم باید از این الگو پیروی کنیم.

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر