ترفندهای نظافت کفپوش های چوبی

استفاده و بکار گیری کفپوش چوبی در محیط های مختلف از جمله محیط های خانگی، اداری و ورزشی متداول می باشد. لمینت ها و پارکت ها از چوب و یا مشتقات چوب ساخته می شوند و در مدل های مختلف کنار هم قرار می گیرند. در پی استفاده ی مداوم، کفپوش ها به مرور زمان آلوده و نیازمند نظافت و شستشو می شوند. و در صورت بی توجهی به نظافتشان به مرور زمان از عمر مفید آنها کاسته می شود. لذا در این بخش از ترفند و ایده ی تکنوساخت به معرفی روش های مختلف نظافت کفپوش های چوبی می پردازیم. در ادامه با تکنوساخت همراه باشید.


حفاظت از کفپوش در برابر آسیب های فیزیکی

کفپوش چوبی، به آسیب های فیزیکی ناشی از وسایل سنگین حساس است.به این منظور برای جابجایی مبل ها یا اجسام دیگر به جای کشیدن آن ها بر روی زمین باید این وسایل را از زمین بلند کرد. همچنین راه رفتن با کفش هایی که پاشنه تیز دارند، می تواند باعث آسیب رساندن به کفپوش چوبی شود. در محیط هایی که تردد زیاد وجود دارد نیز، برای کمتر کردن فشار اعمالی به کفپوش، بهتر استفرش یا موکتی بر روی آن انداخته شود.


شستشوی کفپوش چوبی

بعد از نظافت محیط، نوبت به شستشو و پاکسازی سطح کفپوش می رسد. شستشوی با کیفیت و منظم این سطوح، موجب درخشندگی و زیبایی آن شده و بر افزایش سطح بهداشت موثر است. روش های معمول و سنتی در شستشوی کفپوش، استفاده از سطل آب و تی یا تی شو های جدید می باشد. استفاده از محلول های حاوی سرکه در از بین بردن آلودگی های عمیق پارکت ها، می تواند موجب آسیب به آن شود. بعد از پایان عملیات شستشو، می بایست رطوبت باقی مانده به خوبی خشک شود تا از جذب آن جلوگیری شود. استفاده از دستمال های نرم در این زمینه کاربردی بوده و آسیبی به کفپوش نمی رساند.

 

نظافت کفپوش چوبی

قدم اول در آغاز فرایند پاکسازی پارکت یا لمینت، جمع آوری گرد و خاک و زباله ها می باشد. قبل از این کار، باید هرگونه وسایل اضافی که مانع امر نظافت است، جمع شود. سپس نظافت زباله های درشت به صورت دستی و جمع آوری زباله های ریز و گرد و خاک کفپوش بوسیله جاروبرقی صورت گیرد. جاروبرقی مناسب برای پارکت و لیمنت، به یک دسته و کفی مخصوص برای این سطوح مجهز است. نظافت منظم و دقیق کفپوش چوبی بوسیله جاروبرقی موجب از میان رفتن آلودگی و گرد و خاک هایی می شود که نقش مهمی در ایجاد خش و آسیب به چنین سطوحی را دارند. جاروبرقی ها خانگی متعددی در دسترس هستند که مدل هایی با قدرت مکش بالا و سیستم فیلتراسیون قدرتمند کار آمد تر بوده و نتیجه بهتری در نظافت کفپوش دارند.

 

 پولیشر

زیبا سازی پارکت ها و لیمنت ها حس خوشایندی به افراد می دهد. برای انجام این کار، باید از وسایل و دستگاه هایی استفاده شود که بتوانند بدون آسیب به کفپوش، آنرا براق نمایند. دستگاه پولیشر یکی از دستگاه های پر کاربرد در جلا دهی کفپوش های چوبی می باشد. این دستگاه علاوه بر جلا دهی سطح، شستشو و پاکسازی سطح را نیز انجام می دهد. در محیط های خانگی و همچنین مدارس، هتل ها و ادارات کم وسعت، این دستگاه بهترین گزینه برای شستشو و برق نمودن سطح می باشد.


اسکرابر صنعتی

روش جدید شستشوی پارکت ها، استفاده از دستگاه اسکرابر می باشد. اسکرابر ها دارای سامانه پاشش آب و برس زنی سطح بوده و آلودگی ها را بطور کامل از کفپوش جدا می نمایند. مدل های مختلفی از این دستگاه ها در دسترس بوده که در این بین استفاده از اسکرابر های دستی کوچک در شستشوی کفپوش های چوبی محیط های کم وسعت کاربردی می باشد. به منظور جلوگیری از آسیب کفپوش، برس مورد استفاده این اسکرابر ها می بایست کاملا نرم باشد. جهت شستشوی لمینت تالار های پذیرایی و سالن های آمفی تئاتر که مقاومت بالاتری نسبت به پارکت دارند نیز زمین شوی ها کاربردی می باشند. دستگاه اسکرابر ، از قابلیت خشک کردن سطح در حین شستشوی آن برخوردارند. در نتیجه در کاهش خطرات احتمالی سر خوردن افراد و افزایش طول عمر کفپوش موثرند.

نام ترفندهای نظافت کفپوش های چوبی
Print
ارسال شده: فروردین 20, 1397,
نظرات: 0,
نویسنده: Anonym
تعداد نمایش ها: 1655
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید